Aktuelnosti

 • Milano sajam 2016

  OVE GODINE POSETILI SMO SAJAM NAMESTAJA U MILANU. UVEK U KORAK SA NOVIM MATERIJALIMA, PROI...

 • Corian

  Ugravirajte nešto. Obojite ih. Termički ih oblikujte. DuPont™ Corian® čvrste površi...

 • UZORCI BOJA

  Veliki izbor bajceva, boja, univera i stofova...

Dormeo dušeci

Dormeo CARBON

Napravljen od visoko-elastične pene koja pruža odgovarajuću potporu i udobnost Ovaj sjajni dušek je napravljen od kvalitetne i fleksibilne pene Ecocell, koja pruža odličnu podršku i udobnost telu tokom cele noći.

60x120; 80,90,100,110,120,130x190; 80,90,100,110,120,130x200; 90x220
140,150,160,170,180x190; 140,150,160,170,180,200x200; 160x210; 180x220


 Dormeo

Dvostruko jezgro sa tri zone zadovoljava sve potrebe tela tokom sna

Dvostruko jezgro Dormeo Carbon dušeka idealno je za sve, bez obzira na kojoj strani spavate i da li volite mekše ili tvrđe dušeke. Različite potrebe u smislu potpore zbog telesne težine, određena čvrstina dušeka i udobnost pronašle su idealno rešenje u dvostrukom jezgru od Ecocell materijala.

 • Plavo jezgro pruža čvršću potporu i tvrđu osnovu za spavanje. Idealno je za sve koji vole da spavaju natvrđoj podlozi i za osobe kojima je potreba naročito snažna potpora zbog telesne težine.

 • Narandžasto jezgro pruža mekšu potporu i veću prilagodljivost. Idealno je za sve koji vole da spavaju namekšoj podlozi.

Zahvaljujući 3 zonskoj stukturi jezgra Dormeo Carbon dušek Vam pruža odgovarajuću potporu duž celog tela. Oba jezgra su povezana sistemom koji dozvoljava nesmetan protok vazduha što ih čini suvim i svežim. Sada će Vaša leđa i ramena, lumbalni deo i kukovi, stopala i noge, uživati u odmoru kakav i zaslužuju, jer će dobiti odgovarajući potporu, naročito na istaknutim tačkama pritiska.

Uživajte u svežini cele noći: vazdušni kanali sprečavaju prekomerno znojenje

Ako se tokom spavanja puno znojite, Dormeo Carbon dušek je pravi izbor za Vas. Zahvaljujući vazdušnim kanalima, dobro je prozračen i u njemu se ne sakuplja vlaga, što Vam omogućava da Vaš dušek bude uvek svež i suv.

Hipoalergijski i antistatička zaštita

Navlaka dušeka je tretirana „CleanEffect®“ sistemom zaštite i obogaćena karbonskim vlaknima. Zbog toga Dormeo Carbon dušek ima sjajna antialergijska i antibakterijska svojstva.

Karbonska vlakna smanjuju statički elektricitet, a time i nakupljanje čestica prašine, koje su glavni uzrok širenja grinja, bakterija i mikroba.
Dormeo Carbon je idealan dušek za osobe koje pate od 
astme i alergija.

Navlaka dušeka se jednostavno skida, za lakše održavanje

Dormeo Carbon dušek ima navlaku koju vrlo jednostavno možete skinuti, pomoću patent zatvarača i oprati blagim sredstvom na 30°C.