Aktuelnosti

  • Milano sajam 2016

    OVE GODINE POSETILI SMO SAJAM NAMESTAJA U MILANU. UVEK U KORAK SA NOVIM MATERIJALIMA, PROI...

  • Corian

    Ugravirajte nešto. Obojite ih. Termički ih oblikujte. DuPont™ Corian® čvrste površi...

  • UZORCI BOJA

    Veliki izbor bajceva, boja, univera i stofova...

Salon

nameštaja Alto

Adresa: Gavrila Principa 63, Beograd

Tel: 011/6646-831
Mob:  063/83-128-32
Fax: 011/6649-050
e-mail: salon@simsic.rs


Preduzeće „Šimšić“ d.o.o. je osnovano 1984. godine. Bavi se projektovanjem i izradom nameštaja modernog i savremenog dizajna koji je prilagođen potrebama samih kupaca. Sav nameštaj koji se izrađuje u preduzeću „Šimšić“ je po meri i želji kupca u smislu izbora njegovog dizajna, dimenzija i boja.

Naš proizvodni asortiman obuhvata sve proizvode neophodne za opremanje stambenih i poslovnih enterijera. Pri izradi nameštaja težimo da stvorimo ambijent po meri savremenog, poslovnog čoveka za koga su estetika i funkcionalnost neodvojive.

Centralno mesto u našem proizvodnom programu zauzimaju kreveti. Cilj nam je bio da stvorimo proizvode koji će zadovoljiti različite ukuse, te tako u ponudi imamo više modela kreveta koje radimo u različitim dimenzijama i bojama. Prilikom njihovog osmišljavanja nastojali smo da istovremeno ispoštujemo ergonomiju i udobnost. Materijali od kojih se rade kreveti, zavisno od modela, su masiv (bukva,hrast) i MDF furniran bukovim ili hrastovim furnirom. Detaljniji tehnički opis se nalazi uz slike svakog modela kreveta.